Малтийският шампион Хамрун Спартанс, който изхвърли Левски от евротурнирите миналото лято, е в напреднали преговори за привличането на крилото Юлиян Ненов.

Тимът на Хамрун спечели убедително титлата в края на април и сръбският старши треньор Бранко Нишевич търси попълнения за подсилване на състава за предстоящото участие в квалификациите на Шампионската лига. Малтийците вече са изпратили конкретно предложение за договор на Ненов, което той обмисля, съобщава изданието "Таймс оф Малта"

28-годишният бивш младежки национал на България има контракт с Локомотив София до края на сезона. Юношата на ЦСКА премина при "железничарите" в края на август миналата година, като записа 25 мача с 3 гола и 1 асистенция през настоящата кампания досега.

Хамрун имаше интерес към Ненов и преди година. Тогава той предпочете офертата Сутиеска, но след малко повече от месец в състава на черногорския първенец и 5 изиграни мача крилото напусна по финансови причини.

Малтийците достигнаха до плейофите за влизане в групите на Лигата на конференцията през миналото лято, след като в третия квалификационен кръг елиминираха драматично Левски с дузпи.