Популярният журналист Борис Касабов, известен с пристрастията си към Левски, се обърна открито към Наско Сираков. Той призова мажоритарния собственик на сините да върне Станимир Стоилов и Ивайло Ивков на „Герена“.

Изказването на Касабов бързо набра популярност и се разпространява в различните фенски страници във „Фейсбук“.

Наско, г-н Сираков,

винаги в последните близо 20 години съм си мислил, че ако има нещо неразрушимо това е вашата връзка със Станимир Стоилов. Всички знаем, че мост се строи много трудно, но много лесно се разрушава.. Лично аз не смятам, че този мост е напълно разрушен и ако някой може да направи нещо, то това сте вие, г-н Президент на ЛЕВСКИ!

Виждаме накъде отива отбора, повече от ясно е – футболистите не се чувстват комфортно по този начин и са несигурни. Питам се, говорил съм го и с много други левскари това – защо не направите още един опит, за да върнете обратно в ЛЕВСКИ Станимир Стоилов? Пречи ли ви нещо да направите още една среща с Мъри и Иво Ивков?

Направете в името на ЛЕВСКИ тази крачка!

Наско, ти винаги си бил мъжкар! Преодолей егото си! Седнете заедно на една маса и се опитайте да се разберете.

Наско, за Бога и за ЛЕВСКИ, опитай този ход. Това е според мен молба на всички левскари! В състояние си да спреш разединението, сигурен съм в това“.

Константин Папазов пък отговори с пост във Фейсбук на Борис Касабов.

Уважаеми, г-н  Касабов. Всеки човек, обичащ Левски, може да Ви прости всяка глупост от любов към Левски!

Моля Ви, не намесвайте името на Бог!  И Ви моля – не злоупотребявайте да говорите от името на всички левскари.

Г- н Касабов, къде бяхте между 1.04 и 08.04?

Защо тогава не проявихте това чувство на любов и загриженост към Левски? Имахте идеалната възможност с вашия огромен авторитет и опит да повлияете на любимия  треньор да постъпи спрямо Левски разумно, отговорно и човешки! Левски го създаде като треньор и той нямаше никакво право да предава великия клуб! Защо тогава, уважаеми г- н Касабов, не направихте опит да вразумите Стоилов?

Защо сега разчитате на авторитета и любовта  на Сираков към Левски да се самоунижи и затвори очите си пред едно предателство към него, не само към Левски?

Г- н Касабов, всички Ви помнят с две неща. Огромната Ви любов към Левски и легендарните Ви коментари от лудото американско лято. Много левскари Ви намразиха от коментарите Ви в предаването „Пред стадиона“. Смятам, че не заслужавате това. Вие наистина много обичате Левски, но прочетете коментарите по повод изразените от Вас мнения!

Г-н Касабов, не само, че не вярвам във вашите инженерни способности, но и в психологически план не разпознавате хората. Предлагате на Сираков да се види и с Ивков, основният виновник за всички маргинални действия,човекът – разрушил тандема Наско и Мъри!

Само да напомня на хората с по-къса памет, че през 2015 г. този Ивков поиска от Левски хонорар в размер на 1 600 000 лева (един милион и шестотин хиляди) за елементарна правна услуга.

Г-н Касабов, нито Вие, нито аз имаме експертиза относно изграждането и разрушаването на мостове.

А моста в Левски го разруши само един…“.

Снимка: Lap.bg