Бившият халф на Левски Георги Миланов в момента е в България и използва свободното си време, за да го прекара със семейството си.

31-годишният футболист няма да продължи да носи екипа на Ал Дафра, след като в договора му имаше клауза, в която бе записано, че при изпадане на тима от елита, той ще стане свободен агент. Това и се случи. В момента Миланов си търси отбор в чужбина, където да получава високо възнаграждение, както бе в ОАЕ. Но в случай, че не получи добра оферта, халфът е дал съгласието си да се върне на „Герена“.

„Знам какво ще ме питате. Няма новини около мен, в момента съм почивка и когато има нещо, ще го съобщя“, заяви Миланов пред „Тема Спорт.

Халфът дойде на „Герена“ през лятото на 2021 година като свободен агент. С екипа на Левски полузащитникът изигра 52 двубоя във всички турнири, в които вкара осем попадения и бе в основата за спечелването на Купата на България и отстраняването на ПАОК в Лигата на конференциите. В неделя Миланов изгледа в Бистрица равенството 2:2 на сините с  ЦСКА 1948.

Снимка: Lap.bg