Треньорът на Левски Елин Топузаков ще направи две промени за днешния мач срещу Черно море, пише Тема спорт. Наставникът на сините ще заложи на изтърпелите наказания Жереми Петрис и Келиан ван дер Каап за сметка на Патрик-Габриел Галчев и Кристиан Димитров.

Последните двама се представиха на ниво при успеха с 3:0 над Локо Пд в последния плейофен кръг, но днес ще седнат на пейката. Французинът бе измъчван през седмицата от болки във врата, но неразположението му е отшумяло и ще стартира срещу моряците. Топузаков не обмисля да прави други промени по състава си и ще заложи на същите изпълнители от „Лаута“.

Треньорът на Черно море Илиан Илиев получи добри новини през седмицата. Той ще може да разчита на Виктор Попов. Десният защитник изтърпя наказание от две срещи. Възстановен за мача със сините е капитанът Даниел Димов, но той по всяка вероятност ще остане резерва. Опитният наставник отново ще направи рокада на върха на нападението и този път ще заложи на Атанас Илиев за сметка на Исмаил Иса. Първият донесе успеха на моряците в първия пролетен кръг с 1:0, когато Левски домакинстваше във Велико Търново.

Снимка: Lap.bg