Полският Видзев следи под лупа ситуацията с халфа на Левски Андриан Краев. 24-годишният халф е бил наблюдаван няколко пъти през кампанията от скаути на клуба. Очаква се след края й да бъдат стартирани и разговори за правата на играча. Отборът от Лодз финишира на 12-о място сезона и иска да се подсили сериозно за следващия.

„Тема Спорт“ разбра още, че Краев е бил следен и от изненадващия шампион на Полша Ракув. Засега обаче няма индикации, че от този клуб ще предприемат по-сериозни действия, за да си осигурят услугите на Краев.

През този сезон 24-годишния полузащитник е несменяем титуляр при сините. В Първа лига той бе на терена в 28 мача, в които отбеляза 2 гола. Участва и в 2 срещи за купата, в които се разписа веднъж, както и в 3 от двубоите за Лигата на конференциите. Краев се справя добре и се очаква за първи път да бъде повикан от националния селекционер Младен Кръстаич за предстоящите мачове с Литва (17 юни) и Сърбия (20 юни). До момента той не е попадал в списъка на сърбина. Иначе Краев има два мача за трикольорите.

През зимата за Андриан Краев имаше официална оферта от унгарския Фехервар. Тя бе в размер на 600 хиляди евро. Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков обаче е настоял клубът да получи за правата на играча 1 милион евро и до сделка не се стигна.

След края на сезона сините могат да осъществят няколко изходящи трансфера. Обект на интерес от чужди клубове са централните защитници Хосе Кордоба и Ноа Сонко Сундберг. Първият в момента е контузен. От повече от месец той лекува мускулна контузия и може да пропусне и оставащите двубои. На сините им предстоят гостуване на Лудогорец и вечно дерби с ЦСКА, както и евентуален бараж за Лигата на конференциите.