Настоящият помощник-треньор на Партизан Алберт Надж ще бъде първи асистент на Саво Милошевич в Левски, информира цитираният от Тема спорт Srbija danas. Двамата са работили заедно и преди, освен, че са бивши съотборници в Партизан и националния отбор. Надж беше помощник на Милошевич по време на треньорския му престой начело на „гробарите“ през 2019 г.

В момента 48-годишният бивш дефанзивен халф е част от екипа на Игор Дуляй в Партизан. Наскоро Дуляй обяви, че е готов да поеме отговорност за четвъртото място на „черно-белите“ в крайното класиране. Не е изключено целият треньорски щаб на Партизан да бъде освободен в следващите седмици. Това ще направи Алберт Надж свободен агент.

Надж, който ще е най-вероятният първи асистент на Милошевич, е бивш халф на испанския Бетис в периода 1996-1999. В Испания той е играл още за Овиедо и Елче. В чужбина е носил екипа и на Ростов. С националния отбор е участник на Евро 2000 и Мондиал 2006.

Според информациите, които се тиражират, договорът на Саво Милошевич с Левски ще влезе в сила от 15 юни. „Тема Спорт“ вече съобщи, че сърбинът е подписал своя договор с клуба от „Герена“, като ще получава по 18 000 евро месечна заплата.

Снимка: Lap.bg