Новият член на Управителния съвет на Левски Христо Йовов е навивал Станимир Стоилов да се върне в Левски, пише „Тема Спорт“. Двамата са провели няколко разговора по темата.

Както е известно, Мъри обяви, че напуска, веднага след победата с 1:0 над Локомотив София на „Герена“ на 8 април. Като мотив той посочи несъгласие с управлението на клуба. Сините не избързаха с назначението на негов заместник, а мажоритарният собственик Наско Сираков повери тима на временен наставник в лицето на Елин Топузаков, който преди това водеше дублиращия тим. Наско дори посочи, че може да се стигне и до вариант, в който Топчо да получи постоянен контракт след края на кампанията.

Случайно или не, вчера Станимир Стоилов отново се появи на стадион „Георги Аспарухов“. Той посети магазина в сектор А на съоръжението и си закупи от новите екипи. Както е известно, сините смениха доставчика и вече са обличани от „Адидас“. Договорката бе постигната още от периода на Мъри в Левски. В социалните мрежи се появи снимка от посещението на Стоилов в магазина, на която той позира с малък фен и мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков. Естествено, фотосът предизвика множество дискусии в социалните мрежи. Не е ясно обаче дали двамата са говорили за негово завръщане на „Герена“.

Снимка: Lap.bg