Новият треньор на Левски Николай Костов ще разчита на още един украински помощник. “Тема Спорт” съобщи, че 31-годишният Кирило Нестеренко ще бъде един от асистентите на спеца.

Двамата са работили заедно в три клуба до момента – Стал Камянске, Шахтьор Караганда и Каспий. Младият специалист е смятан за един най-перспективните в страната си, предричат му добро бъдеще. Качествата му са оценени от Николай Костов, като новият старши държи да работи с него и на “Герена”.

Другият украински специалист също е млад и ще помага на специалиста в работата му с тима, съобщи Дарик радио. Все още не е ясно името му, но българският треньор вече е имал съвместна дейност и с него.

Много вероятно е Божидар Митрев да продължи да бъде треньор на вратарите. Няма яснота и за появилите се информации, че Саид Ибраимов ще се завърне на стадион “Георги Аспарухов”. Той бе гласен и за нов спортен директор на клуба. През миналия сезон спечели титлата с Астана в ролята на помощник-треньор и не е изключено да продължи с тима в квалификациите на Шампионската лига.