По всяка вероятност Левски ще изиграе още една контрола по време на подготвителния лагер в Правец, съобщи Дарик радио. Тимът заминава за същинската част от работата през лятото на 27 юни, вторник. До момента сините обявиха, че ще изиграят три проверки.

Първата е на 30 юни срещу новака в Първа лига Етър, а на 4 юли столичани ще се изправят срещу втородивизионния Марица Пловдив. Четири дни по-късно ще срещнат кипърския гранд АПОЕЛ Никозия, където играе бившият футболист на сините Георги Костадинов.

Треньорският щаб в момента преценява дали да проведе една контрола преди началото на новия сезон. Николай Костов бе поискал да бъдат уредени три спаринга, като това му желание се изпълни. Има възможност Левски да се изправи срещу още един кипърски тим, тъй като АЕЛ Лимасол също ще се готви в Правец.

По-рано този месец Ботев Враца обяви контрола със сините, но тя е пропаднала, след като столичани са уредили спаринга с АПОЕЛ Никозия. Датата на тази проверка съвпада с предварителните разговори с врачани.