Младата българска звезда Филип Кръстев се сбогува с феновете на Левски и доскорошните си съотборници чрез социалните мрежи.

"Мина известно време, откакто изиграх последния си мач за Левски София. Това сложи край на сезона и сега е време за сбогом. Искам да благодаря на моите съотборници за всичко! За подкрепата към мен, за всички спомени, за трудностите, през които преминахме заедно и затова, че си намерих приятели за цял живот!", започна своя коментар Кръстев в Инстаграм. 

"Искам да благодаря на треньорите и ръководството, затова че повярваха в мен и винаги ми вдъхваха сила и увереност от първия ден до последния без грам съмнение. Искам да благодаря и на феновете! Вие сте най-добрите и вие ми върнахте удоволствието от играта, което бях изгубил."

"От първият ден в този клуб се почувствах като у дома си. Всяка сутрин ставах щастлив и прекарвах часове на стадиона всеки ден, опитвайки се да стана по-добър! Никога няма да забравя моментите и емоциите, през които минахме, защото това беше най-хубавата година и половина в моя живот!!! Сега е време да поема по своя път, чувствайки се горд, че бях част от този велик отбор! Само Левски", завърши техничарят.

Засега не се знае къде ще продължи кариерата на юношата на Славия. Според неговия агент Николай Жейнов повече яснота около бъдещето на Кръстев ще има в началото на юли.