Мажоритарният собственик на генералния спонсор на „Левски“ Мило Борисов разкри, че е бил приятно изненадан от подарък, който му направил новопостъпил служител в една от фирмите му, а именно автентична фланелка на клуба от 1914 г. 

Тя е рамкирана и под нея има надпис, гласящ: „Честит рожден ден, г-н Мило Борисов. Благодаря Ви, че върнахте надеждата на милиони левскари!“.  

Навръх рождения му ден, Мило Борисов обърна внимание на всеки привърженик на „Левски“, който му писа по телефона и разкри, че „за първи път от 2020 година „Левски“ е започнал да намалява дълга към НАП“, а  Фондация „Спорт в България“, на която е съосновател, е превела дарение от 180 000 лева, за да бъдат откупени правата на футболиста Джавад Ел Джемели. 

Борисов получи и поздравление от Ирландия, в което привърженици на "сините" от зеления остров му благодарят и го призовават "винаги така за помагате на Левски. Ние ви подкрепяме!". 

Борисов изрази надежда, че започналата подготовка ще бъде пълноценна и отборът ще е добре подготвен от Николай Костов за предстоящия футболен сезон. 

„Дано ние привържениците да имаме повече щастливи моменти с любимия „Левски“, на който пожелавам успех и в Европа, и в българското футболно първенство“, допълни още Борисов.