Легендата на Левски Воин Войнов, сподели пред „Мач Телеграф“ мнението си за успеха на „сините“ в Скопие с 2:0 срещу Шкупи, както и очакванията си за дербито с Локомотив Сф днес.

„„Доволен съм от победата над Шкупи. Беше напълно заслужена, а резултатът е много добър. На този ужасен терен не можеше да очакваме особено качествен футбол, който да е изпъстрен с технически изпълнения. Отборът стоеше тактически много грамотно. Много съм радостен. Два гола не са малко, но не са и много. Има още един мач и минимум 90 минути. Докато съдията не свири последния съдийски сигнал, изобщо не бива да има отпускане. Не трябва да има никакво подценяване. Аз съм убеден на 100%, че всички ще подходят много сериозно, защото може да стане някоя беля“, обяви Войнов.

„Колкото до терена в Скопие - явно представителите на УЕФА са преценили, че може да се играе. Щом така са решили те, значи играчите трябваше по възможно най-бърз начин да се адаптират към него. Мисля, че го направиха. Беше по-различна играта ни, но това бе ясно, за да се стигне до победата. Момчетата се хвърлиха здраво в битката и показаха характер. Дали ще ни бъде по-лесно на „Герена“? Зависи изцяло от нас. От нашето отношение и най-вече желание, което е нужно да покажем. В Северна Македония се случиха и други неща извън стадиона", заяви още той.