Треньорът на Левски Николай Костов ще направи една промяна по състава си в сравнение с този от миналата седмица в Скопие. Наставникът на сините ще включи в титулярната единайсеторка Роналдо за сметка на Кристиан Димитров. 

Централният бранител е с разтежение и по всяка вероятност ще пропусне следващите три мача на тима. Със започването на бразилеца ще бъде направена и промяна на схемата.

 

В първия мач с Шкупи (2:0) сините бяха разположени в 3 – 5 – 2 заради много тежки терен, но днес на „Герена“ Костов ще се завърне към 4 – 1 – 4 – 1. По този начин на вратата ще стартира Пламен Андреев, а карето пред него ще бъде изградено от Жереми Петрис, Келиан ван дер Каап, Хосе Кордоба и Цунами.

В предмостието между защитата и халфовата линия ще бъде Асен Митков, а в по-предни позиции ще му партнират Андриан Краев и Джавад ел Джемили. По крилата ще атакува Велтон и вече споменатият Роналдо, докато на върха на атаката ще се завърне Рикардиньо. 

Не е изключено 60-годишният специалист отново да изненада съперника си с включването на друг играч, но изглежда, че ще прибегне до основния си състав, който използва от началото на сезона.