Левски ще бъде без Жереми Петрис в мача от третия предварителен кръг на футболната Лига на конференциите, потвърди старши треньорът Николай Костов. Той обясни, че това променя плановете на „сините“ и те най-вероятно ще променят формацията.

Кристиан Димитров пък е възстановен и ще бъде на разположение на Костов.

"Марин Петков също е с проблем. Жереми не е възстановен, възстановен е Кристиан Димитров. Надявахме се много Жереми да се оправи, но за съжаление не можа. Не е приятно, когато един от основните играчи в защита липсва. Няма да играем с трима защитници, защото така плановете и стратегията се объркват. Ще играем с четирима", заяви Костов.

"Сигурен съм, че за мотивация няма нужда да говорим. Убеден съм, че футболистите ни ще се борят като лъвове за всяка топка. Въпросът е какво градивно може да произлезе, когато я печелим. Тези въпроси трябва да се решат в близките месеци, за да се усъвършенстваме. Трябва да бъдем по-непредсказуеми за нашите противници.

"Много е важно да продължим, за да видим европейската реалност. Там вече е тест за нашия отбор, за да определим нашия потенциал и на какво сме способни срещу отбори като Айнтрахт Франкфурт. Анализирали сме силните и слабите качества от Апоел и не очаквам нещо специално срещу нашия отбор".