Най-популярният германски вестник „Билд“ отправи предупреждение към Айнтрахт (Франкфурт) за предстоящото гостуване на отбора в четвъртък на Левски за първи мач от плейофния кръг на Лигата на конференциите. Изданието обръща вниманието на сънародниците си, че в София няма да е лесно, а причината за това са трима от кариоките в Левски.

„Дясното крило Роналдо, един от петимата бразилци в Левски, донесе победата над Апоел (Беер Шева), а преди това се разписа и сънародникът му Уелтън. Към тях трябва да прибавим и Цунами. Горко на всеки, ако тези тримата са във вихъра си“, пише „Билд“, цитиран от Тема спорт.

Германското издание добавя, че Айнтрахт е имал двама представители на „Герена“, които са наблюдавали изявите на сините и Апоел Беер Шева. Това са 36-годишният анализатор Флориан Райсинг, както и Райнер Фалкенхайн – 61-годишният съветник на треньорския щаб, който се познава с Даниел Боримиров от периода на спортния директор на Левски като футболист на Мюнхен 1860.

В петък двамата представители на клуба от Франкфурт са огледали и стадион „Васил Левски“, където ще се проведе срещата в четвъртък.

Очаква се Айнтрахт да има около 4000 свои привърженици срещу Левски. Реваншът на 31 август на „Дойче Банк Парк“ отсега е разпродаден.

Снимка: Lap.bg