Бившият президент и собственик на Левски Томас Лафчис изгледа мача от ложата на стадион "Васил Левски" и остана доволен от развоя в края на двубоя.

"Какво да ви кажа, това е "синята" магия! Свалям шапка и велик поклон на нашата публика, след това на нашите футболисти, на цялото ръководство. От това имаме нужда всички. Смятам, че съдийството беше под всякаква критика. Никога при нашите гостувания не ни слагат съдии от Гърция или Румъния, но когато те идват да играят тук, винаги ги подкрепят с норвежци, датчани, скандинавци и други. Смятам, че при първия техен гол имаше фаул, за дузпата не мога да говоря", каза бившият вратар на "сините".

"Връщам се тридесетина години назад, когато играхме с Глазгоу Рейнджърс, когато пак вкарахме в последната минута. С Вердер Бремен съдиите ни ощетиха и тогава с червен картон, дузпа. Отивайки там през първото полувреме, когато бяхме по 11 души на терена имахме 4 шанса за гол. Чак когато останахме с десет човека се прибрахме. Във футбола всичко е възможно. Да се надяваме, че това чудо, което го търсим и искаме всички, ще се случи", пожела Томас Лафчис.