В Левски са оптимистично настроени за реванша с Айнтрахт Франкфурт, но букмейкърите тотално са отписали сините за влизане в груповата фаза на Лигата на конференциите, пише Тема спорт. Коефициентът за класиране на германския тим е 1.07, докато този за столичани е оценен на 7.75.

Ставиката за победа на орлите в реванша е 1.19, равенството е 6.83, а за успех на Левски се приемат залози на 13.22. Очакванията са, че двубоят в четвъртък ще предложи много попадения, като за над 2.5 гола ставката е 1.53, докато ако в двете врати паднат поне 3 попадения, коефициентът е 2.47. За любителите на по-различни залози, може да се посочи, че спряганият за трансфер в ПСЖ Рандал Коло Муани е смятан за най-сигурния голмайстор в мача – на 1.60.

От Левски с най-ниска ставка е Рикардиньо 5.50.  Шансовете на сините и в първия мач не бяха много високо оценявани, но в добавеното време на двубоя Хасими Фадига с красив гол донесе равенството, а преди това домакините направиха няколко добри атаки, като с фрапантен пропуск се отчете Роналдо в края на първото полувреме.

Снимка: Lap.bg