Николай Костов е спрял трансфера на холандския защитник Келиан ван дер Каап в унгарския Ференцварош, стана ясно в последните часове на трансферния пазар. Грандът от Будапеща изпратил официална оферта в офисите на Левски.

Предложената сума обаче била твърде ниска, а треньорът Николай Костов категорично отказал да се раздели с бранителя, пише “Мач Телеграф”. Той поставил условие на ръководството да бъде намерен класен заместник на холандеца и едва тогава да се мисли за негов трансфер.

Очаква се в следващите дни Левски да форсира евентуална продажба на Илиян Стефанов в държава, в която все още е отворен прозорецът за трансфери. За него се твърдеше, че има оферта от Израел, но това не бе потвърдено от Левски.

Трансферният прозорец в Израел затваря на 20 септември, но изгледите Стефанов да замине за Близкия изток изглеждат нищожни. Една от причините за желанието на Левски да го продаде е спадът във формата му, в сравнение с миналия сезон. В момента Стефанов е резерва в схемата на Николай Костов и има едва четири мача и един гол от началото на сезона.

Снимка: Lap.bg