Треньорът на Левски Николай Костов ще направи рокади по състава си за предстоящото домакинство на Етър. Двубоят на стадион „Георги Аспарухов“ е днес от 20:00 часа.

60-годишният специалист е принуден да се лиши от услугите на един от играчите си с паспорт извън ЕС за всеки мач от първенството. Сините разполагат с шестима, а в групата за двубоите имат право да са петима. На „Герена“ това са Хосе Кордоба и бразилците Роналдо, Рикардиньо, Дарлан, Цунами и Велтон. Столичани съвсем скоро трябва да уредят с български паспорти последните двама, което ще улесни задачата на Николай Костов.

В последния кръг при равенството с Крумовград (2:2) извън избраниците на треньора остана Дарлан, но сега той ще се завърне в групата. По всяка вероятност участие срещу Етър няма да вземе Роналдо, тъй като на другите позиции наставникът няма голям избор на заместници. За заместник на дясното крило е гласен Марин Петков, който вече е напълно възстановен от контузията си. Опция е и Джавад ел Джемили, но Костов залага на него в средата на терена.

До момента единствено Велтон не е оставал извън сметките на Костов, докато другите по една или друга причина не са били сред избраниците за даден двубой. 26-годишният футболист е най-острият играч на сините и Костов няма как да се лиши от услугите му.