Бившият собственик на Левски Тодор Батков направи любопитно изказване за борбата за титлата в България. Според него три отбора ще се борят за трофея, въпреки че Локомотив София и Черно море към момента водят в класирането. Фаворитите на Батков са Левски, Лудогорец и ЦСКА, макар да не назова името на "червените". 

"Най-сериозният проблем на Левски е с НАП. Но от друга страна трябва клубът да е на ниво и спортно-технически. Към момента не стои лошо. Има трима-четирима, които играят. Има и две-три момчета, които стоят на пейката, а трябва да им се дава шанс.

Първенството ще се реши от отбора в Борисовата градина, Левски и Лудогорец. Очаквам победа другата седмица, както и днес. Локо (Пловдив) и Черно море? Видяхте вчера Реал Мадрид какво направи с Жирона (бел. ред. - Реал спечели с 3:0 в гостуването си на лидера)", каза Батков, който присъства на откриването на паметника на Георги Аспарухов-Гунди в парка "Гео Милев". 

“По-добре късно, отколкото никога. Гунди винаги е бил в сърцата на повечето българи, не само сред привържениците на Левски. Кавалер. Сега няма такива, защото такова е времето, много пари влязоха във футбола. Погледнете в школите какво става? Смятате ли, че най-добрите стигат до първия отбор? Сега чакаме двама чужденци да вземат българско гражданство. БФС трябва да въведе лимити за чужденци. Има клубове, които играят без българи.