В Левски са бесни на Жереми Петрис. Десният бек направи много слаб мач срещу Берое (1:2). В Стара Загора почти всички играчи на сините се представиха кошмарно. Но Французинът си навлече гнева на треньора Николай Костов, а и на ръководството, с поведението си при втория гол на старозагорци.

Тогава Кристиан Димитров обърка пас в половината на заралии. Подаването бе пресечено от Сантиаго Годой, който се втурна напред. В този момент Петис само изгледа аржентинеца, а след това симулира бягане към вратата на Николай Михайлов. Нападателят бе подгонен от Димитров и Цунами, но се откъсна, след което реализира победното попадение.

Петрис пък не направи нищо, за да го предотврати, въпреки че е по-бърз и пъргав и от Цунами, и от Кристиан Димитров. Заради това си отношение се очаква да седне на пейката срещу Арда. Гостуването в Кърджали е в сряда, 1 ноември, от 19:30 часа. Вместо него може да играе Патрик-Габриел Галчев.

Наред с това Жереми лази по нервите на шефовете с отказа да удължи договора си. Настоящето споразумение между двете страни изтича с края на сезона. Това означава, че от 1 януари Петрис ще може да води преговори с други клубове. И нещо повече – да подпише предварителен контракт с някой от тях, в който през лятото да премине като свободен агент. Той вече отхвърли няколко предложения на сините, пише "Тема спорт".

Петрис беше привлечен на „Герена“ след старта на миналата кампания с краткосрочен договор. Той бе взет, след като хърватинът Анте Блажевич тотално разочарова и бе пратен във втория отбор. Жереми бързо се наложи като титуляр и си заслужи нов контракт. Сега обаче отказва да парафира нов.