На Общото събрание на Левски ръководството на клуба отговори на въпроси на акционери какво се случва с Андриан Краев и Жереми Петрис и за колко точно е продаден Ноа Сонко Сундберг на Лудогорец.

Собственикът Наско Сираков заяви, че Андриан Краев и Жереми Петрис засега отказват да преподпишат с клуба, въпреки че са им предложени много по-добри от финансово естество договори.

В момента агентите на Петрис са в София, за да преговарят за нов контракт. Изпълнителният директор Даниел Боримиров отговори на запитване за колко точно е продаден Сонко Сундберг на Лудогорец:

„Сонко бе продаден, защото не пожела да остане и да продължи договора си с Левски настояваше да смени клубната си принадлежност. По договор с него той получи 10% от сумата, която Лудогорец плати на Левски, за да го има в своите редици“.

За Сонко от Левски са взели 550 000 евро без ДДС, като към продажбата има у бонуси за 200 000 евро, които могат да се вземат при определени условия, като класиране на Лудогорец за групова фаза на Шампионска лига или Лига Европа