Синята фракция „Ултрас Левски“ официално поиска оставката на ръководството на БФС. Ето какво написаха привържениците на страницата си в социалната мрежа Facebook:

Вчерашната вечер беше апотеоз на падението на едно велико футболно поколение. Циничните интервюта след мача от безбожно самозабравилите се нагляри, в каквито са се превърнали доскорошните любимци на поколения българи, нагледно обясняват цялостните събития извън стадиона – само и единствено омраза към позорния БФС, достигнала до точката на кипене.

Незабавно вън от футбола ни, плява проклета! Незабавни оставки и потъване вдън земя, където никога повече да не чуем за вас.

И да не пропуснем „органите на реда“, които се опитват да оправдаят безумията си със смешни и жалки твърдения за бой между фенове на различни отбори. Долна лъжа! Затова незабавни оставки и уволнения на всички по веригата аматьори, некадърници и комплексари в редиците на МВР от министри до главни оперативни риалити шоу звезди, доказали с години абсолютна некомпетентност, непознаване на материята и незнание как да се справят със служебните си ангажименти!