Треньорът Мартин Ковачев е доволен от играта на футболистите на Дунав в мача за Купата на България, но в същото време сподели разочарованието си от дузпата, която бе отсъдена в полза на Левски. Русенци загубиха с 1:3, като столичани вкараха второто и победно попадение именно от наказателен удар.

"Искам да поздравя момчетата за себераздаването, мъжката игра и духа през целия двубой. Така ще израстват като футболисти", каза той за Диема Спорт.

"Допуснахме два леки гола. Първият бе от изритана топка, при която не се разбраха централните защитници. Бързо се върнахме в мача с гол от статично положение. Ние сме малък отбор от втора дивизия. Декември месец е далеч, че да се правят такива подаръци. Левски е гранд, с добри футболисти и добър треньор, но не бива по този начин. Нека футболистите решават изхода от мачовете. Не искам да коментирам съдиите, но такава дузпа няма и на село.

"Съдията изгони Илиян Стефанов, за да компенсира за дузпата, но това няма никакво значение. След това подценихме една ситуация, при която отново допуснахме лек и елементарен гол. Защитата ни куца все още, но работим за подобряването й".