Изпълнителният директор на генералния спонсор на Левски Palms Bet – Лъчезар Петров, даде интервю за KotaSport.com. Той посочи, че тепърва ще се бистри зимната селекция, като предстои специална среща.

Дали ще подкрепим клуба с финансиране на входящи трансфери през зимата?

По отношение на трансферите трябва да попитате спортно-техническото ръководство. Ние като генерален спонсор продължаваме да сме плътно зад него и да подкрепяме всички инициативи. Помагаме с каквото можем и сме отворени за всякакъв вид дискусии. Това са неща, които тепърва предстои да бъдат обсъдени между нас и ръководството на клуба и да бъдат взети решения.

Мощна селекция? Докато не излезе нещо официално от клуба – че се работи по конкретен трансфер, всичко друго е в сферата на спекулациите.

Как стоят нещата с НАП? В момента се водят разговори. Ръководството помоли за медийна тишина, защото има нужда от спокойствие нещата да бъдат решени по правилния начин. Вярвам, че Левски ще намери най-добрия. Феновете могат да бъдат спокойни дотолкова, че в момента ръководството работи за това, то е на дневен ред. Вярвам, че в съвсем скоро време ще има план за решение на този въпрос.

Левски е най-голямата марка и най-обичаният отбор. За нас е привилегия да бъдем част от клуба. Към момента и двете страни изпълняват добре договорите си по сътрудничеството“, каза Петров.