До момента седмицата в Левски минава под знака на две събития – поредната грешна стъпка в първенството и случилото се след нея. В понеделник сините стигнаха само до 2:2 срещу Локомотив София в „Надежда“ и от сектора за гости се чуха мощни възгласи „оставка“, насочени към треньора Николай Костов. Той обаче насочи напрежението и на друго място – към отказващия да преподпише договора си капитан Андриан Краев.

Наставникът скочи на играча и публично изрази учудване защо халфът не се е израдвал на гола си в мрежата на железничарите. И двете събития са доста коментирани от феновете. В четвъртък пък на „Герена“ имаха по-остър разговор в съблекалнята и днес срещу Локомотив Пловдив ще се види дали той е дал резултат.

По всичко личи, че Краев ще има поне един повод да се усмихне, или поне да не е намръщен. Националът ще се завърне в стартовия състав, след като остана резерва в „Надежда“, пише Тема спорт. Той ще бъде и с лентата, която в предишния двубой най-изненадващо се появи на ръката на нидерландеца Келиан ван дер Каап.

Костов и Краев може и да са стоплили набързо отношенията. Това обаче надали ще доведе до желанието на шефовете играчът да подпише ново споразумение с клуба. В момента такива индикации няма. И в момента очакванията са, че по време на зимната пауза Андриан ще бъде продаден. В края на летния трансферен прозорец той бе желан от Лудогорец. Сега обаче не той стои на дневен ред за разградчани.

Снимка: Lap.bg