В Левски решиха да действат по схемата 1 към 2 вместо да останат 0:2. Това означава, че ще направят всичко възможно, за да задържат само един от играчите, чиито договори изтичат. След срещата с Хебър за Купата на България, която е днес от 14,30 часа, „сините” ще извикат на разговор Жереми Петрис в отчаян опит да го задържат, пише “Мач Телеграф”.

На този етап това трудно ще се случи с Андриан Краев. Халфът твърдо е отказал да приеме последното предложение, което му е било направено от ръководството. Така е дал ясен знак на шефовете, че ще търси друго развитие на кариерата си след Нова година. Затова на „Герена” вече търсят халф, с когото да го заменят.

Не така обаче стоят нещата с Жереми Петрис. На този етап в Левски не искат да чуят за друг десен бек. Причината е, че Жереми показа с изявите си в последните мачове, че е като дялан камък за схемата, на която разчита Николай Костов.

От решението на двамата до голяма степен зависи селекцията на тима. Едната въпросителна отпада. Остава единствено да се разбере дали Краев ще си тръгне от „Герена” с високо вдигната глава, след като се раздаде докрай в минутите, които ще получи от оставащите два мача преди паузата.

Феновете му вдигнаха мерника, след като стана ясно, че интерес към него има от Лудогорец и може да напусне по схемата, която приложи Ноа Сонко Сундберг. И в няколко мача бе изпратен с обиди.