Крилото на Левски Марин Петков говори за работата по време на подготовката и очакванията за втория полусезон. 19-годишният футболист коментира новите попълнения и липсата на Краев и Петрис.

„Трябва да се подготвим максимално добре за втория полусезон. Слабостите, които имаме, е необходимо да ги подобрим. Резултатите в контролите не са добри за отбор като Левски, но много неща може да покажем в първенството, с които да взимаме максимален брой точки. В края на първия полусезон не събрахме този актив, който подобава на Левски“, заяви Петков пред Диема Спорт.

„Чувствам се най-добре на дясното крило, но ще играя там, където треньорът прецени. Готов съм. За новите футболисти? Охене всеки го познава. От дълги години е в България. За Фабио не мога да кажа много, защото има езикова бариера помежду ни и още е рано. Със сигурност му трябва време за адаптация.

Все пак не е играл извън Бразилия. Краев и Петрис бяха сред лидерите и са основна част от тима, но това е положението и играчите, които трябва да ги заместят, да го направят подобаващо. Пожелавам си да съм здрав и дано направим добър полусезон и да побеждаваме.

Не искам да давам празни обещания на феновете. Във всеки мач ще даваме максимума и хубавите резултати предстоят. Ще видят Левски, който иска да побеждава“, добави още той.