Левски до дни може да се сдобие с още нови попълнения. Сините искат да се подсилят на три позиции – десен бек, крило и нападател. В полезрението на столичани са предимно играчи от Южна Америка, както сподели при завръщането на отбора от Турция Николай Костов.

60-годишният специалист посочи, че в този период тези играчи са най-достъпни за българските отбори. До момента треньорът получи трима нови – Фабио Лима, Карлос Охене и Хоакин Фернандес.

За селекционните планове на клуба говори и агентът Джери Перейра, който спомогна за привличането на бразилските играчи на „Герена“, както и на продажбата на трима от тях.

„Продадохме Уелтон. Левски търси крило, десен бек и нападател. Предложил съм им футболисти. Чакам отговор. Те не гледат само бразилци. Имат в полезрението си и аржентинци. Засега другите български отбори са леко в патова ситуация. Не търсят играчи. Аз обаче работя с доста тимове от различни първенства. С мои колеги агенти търсим най-доброто за даден футболист“, каза Перейра пред bgderby.com.

Преди време Джери предложи на Левски и северномакедонския национал Давид Бабунски, но до трансфер на халфа не се стигна.