Левски ще форсира преговорите за привличането на набелязаните български футболисти Ангел Бастунов и Алекс Колев. Сините не успяха при първия си опит да вземат родните играчи съответно от Хебър и Крумовград, пише “Тема спорт”.

Двамата са юноши на столичани и са дали съгласието си да се завърнат на „Герена“, но за момента ръководните органи на клубовете не успяват да се разберат за трансферните суми, които трябва да се платят за тях.

След продажбата на Уелтън страните се надяват, че ще стигнат до разбирателство и до края на седмицата Бастунов и Колев да облекат синия екип. За първия Хебър иска накуп 200 000 лева, докато сините бяха готови да извадят 50 бона, но се надяват на положителна развръзка.

Оферта вече бе изпратена и за Алекс Колев, като бе отхвърлена от Крумовград. Все пак ръководството на новака в елита е отворено за разговори и е готово да даде национала на Левски.

В същото време агентът Джери Перейра разкри, че сините следят играчи от Южна Америка, като сред тях са и аржентинци. Столичани искат да се подсилят на постовете десен бек, ляво крило и нападател.

Снимка: Lap.bg