Нападателят на Левски Рикардиньо не скри радостта си от това, че се превърна в герой за тима в първия официален мач за пролетта. Бразилецът донесе успеха на сините в гостуването на Пирин.

22-годишният таран се възползва от грешка на защитника на орлетата Диане и вкара решителния втори гол, като имаше основна роля и при отбелязването на първия. „Никога не спирам! Първи мач за годината и страхотно представяне от всички. Доволен съм от победата и гола. Продължаваме заедно да се борим за целите си“, написа Рикардиньо в социалните мрежи.

Както „Тема Спорт“ написа, Левски се отказа от продажбата му тази зима. Бразилецът ще остане поне до лятото на „Герена“ и тогава отново могат да се разглеждат оферти за него. Нападателят бе искан от Виктория Пилзен. Чехите и сините обаче не можаха да се разберат за парите.

Виктория даваше 600 000 евро, а Левски настоява за 1 милион евро, като столичани са били готови да си стиснат ръцете на 850 хиляди от европейската валута. На хоризонта се показа и руският Урал, който бе извадил повече пари за 22-годишния таран, но и до такава сделка не се стигна.