Словакът Патрик Мислович може да се окаже и последното ново попълнение за Левски, съобщава „Мач Телеграф“.

„Сините“ удариха на камък с привличането на трима играчи от родната Първа лига, а сега това се повтаря и с играчите от чужбина, които също бяха харесани от треньорския щаб и шефовете. Причината затова са високите финансови изисквания, които проявяват футболистите и техните агенти като комисионни.

На „Герена“ в същото време са категорични, че ще продължават да спазват финансовата си политика, която им помогна да намалят сериозно дълговете си. Явно парите, които Левски успя да вземе за Роналдо, Уелтън, Петрис и Дарлан са привлекли внимание, но от Левски предпочитат да ги харчат за НАП и разходите, които се налагат в момента.

Но това може да се превърне в голям проблем за треньора Николай Костов, защото на доста позиции той няма алтернативи. Това важи най-вече за фланговете, където без заместници са Патрик-Габриел Галчев, Цунами, Фабио Лима и Марин Петков. 

На този етап бяха привлечени 4 души – Фабио Лима, Карлос Охене, Хоакин Фернандес и Патрик Мислович. От „Герена“ си бяха поставили за цел да вземат още десен бек, крило и нападател.

Снимка: Lap.bg