Националният вратар Даниел Наумов не беше в групата на ЦСКА 1948 за четвъртфинала за Купата на България с Лудогорец вчера, когато затваряше трансферният прозорец у нас.

Това породи въпрос дали пък червените от Бистрица няма да продадат своя опитен страж в последните часове на отворен трансферен пазар. В един момент дори се заговори дори за трансфер на Наумов в Левски. Както е известно, договорът на 25-годишния футболист с ЦСКА 1948 изтича след края на сезона и към момента не е подновен.

„Дани си е в София. Не знам откъде се появи тази информация за негов трансфер в Левски – в нашия клуб запитване или оферта от „Герена“ за Дани никога не е имало. Преди няколко дни говорих с Боримиров, но по съвсем друг въпрос. Въобще не е ставало дума. Остана в София заради джентълменското споразумение, което имаме с Лудогорец за Ивайло Чочев – да не играе срещу нашия отбор. Знаете, че пък ние взехме Дани Наумов от Разград. Затова не игра, а не заради преговори с Левски“, заяви пред Sportal.bg изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов.

Снимка: Lap.bg