Левски се изплати на Славия с 16 300 лева заради счупените седалки на стадион „Александър Шаламанов“. След като Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз излезе с решение, че сините трябва да изплатят в 7-дневен срок дължимата сума, то от „Герена“ са спазили срока и всичко е изчистено, пише dsport.bg. Така отпада възможността Левски да бъде наказан със служебна загуба, каквато бе опасността, ако дългът не бе погасен.

В същото време последното попълнение на Левски Евертон Бала е в добра кондиция след първите си тренировки с тима. Това се дължи и на факта, че е взел участие в четири от десет двубоя на Мирасол от началото на годината. За последно 25-годишният футболист е бил на терена на 17 февруари, когато влиза като резерва в 71-вата минута при домакинската победа на тима си срещу Ботафого СП от щатското първенство Паулиста А1.

Треньорът Николай Костов обаче няма да може да го използва за днешното гостуване на Хебър, тъй като бразилецът все още не се е сдобил с картотека. Евертон ще получи необходимите си документи за следващия двубой на Левски. На 10 март сините приемат от 15:15 часа на стадион „Георги Аспарухов“ Крумовград.