Последните два мача от 23-ия кръг на Първа лига ще се изиграят днес. От 15:00 часа Арда посреща Пирин, а от 17:30 Хебър е домакин на Левски.

"Сините" се намират в добра форма след подновяването на шампионата и записаха победи над Пирин (2:1) и Арда (4:0), като те вече са в серия от четири поредни успеха в първенството. Сега те ще се опитат да продължат добрата си форма срещу коравия тим на Хебър.

Напук на информациите за финансови проблеми, тимът на Любослав Пенев се представя много солидно и през седмицата се класира за полуфиналите на Купата на България, докато в предишния кръг победи Локомотив Пловдив. "Сините" имат да си връщат на Хебър за болезнената загуба в осминафиналите на Купата в края на миналата година.

"Беше много неприятно, когато загубихме за Купата. За Купата духахме супата, с извинение. Така се случи. Помня всички епизоди от този мач. Бяхме много разстроени след този мач. Взели сме своите поуки и се надявам да не го повтаряме", коментира треньорът на Левски Николай Костов преди двубоя.

Пълна програма за 23-ия кръг в Първа лига:

Петък, 1 март

Черно море – Ботев Враца 2:1

Събота, 2 март

Етър – Локомотив София 1:2

Крумовград – Локомотив Пд 3:1

Славия – Ботев Пд 2:2

Неделя, 3 март

ЦСКА – Берое 3:0

Лудогорец – ЦСКА 1948 2:0

Понеделник, 4 март

15:00, Арда – Пирин Благоевград

17:30, Хебър – Левски.