Един от основните кандидати за президент на Българския футболен съюз Георги Иванов-Гонзо, проведе среща със софийските клубове в столичен хотел. 

Събитието премина без участието на нито един от елитните тимове от София - Левски, ЦСКА, ЦСКА 1948, Славия, Локомотив София, както и на втородивизионния Септември.

Така на срещата са присъствали само аматьорски клубове, но техните гласове имат същата тежест като на професионалните. 

Ясен е изборът на Славия, припомня "Тема спорт". Той се казва Михаил Касабов. "Белите" дори бяха клубът, който издигна кандидатурата на човека, който два пъти временно заместваше хвърлялия оставка Борислав Михайлов. Феновете на ЦСКА, Левски и Локо София пък многократно и категорично показваха, че са за коренна промяна в централата.

"Целта на срещата е да представим и обясним програмата, по която ще работим и също така да разкажем какво сме свършили до момента. Очаквам подкрепа от клубовете, които дойдоха на срещата. Аз лично като технически директор на БФС съм обиколил няколко пъти страната, контактували сме. И сега вече като кандидат-президент съм си представил програмата, начините ни на работа и това, което сме свършили. И нека отборите да изберат най-достойния от всички кандидати", каза Гонзо пред медиите преди началото на срещата.

Gol.bg припомня, че има общо 7 кандидати за президент на БФС. Освен Гонзо, това са още Михаил Касабов, Манол Иванов, Димитър Бербатов, Петьо Костадинов, Георги Захариев и Георги Градев. 

Снимка: Lap.bg