Наставникът на Левски Николай Костов изрази мнението си след победата с 1:0 на Спортист Своге. Специалистът коментира и какво е състоянието на Фабио Лима, който напусна контузен още в началото на спаринга, проведен на „Герена“.

Той сподели мнението си и за представянето на Билал Бари, който се завърна в игра по мечтан начин след 565 дни извън терена. Именно нападателят донесе успеха, а контролата с втородивизионния тим се явяваше и проверка за функционалното състояние на мароканеца с френски паспорт.

„Играчите ни имаха много тежки два дни – в сряда и четвъртък. Очаквано за нас бе, че темпото на игра ще бъде занижено, бавно и скучно за публиката. Важното беше да издържим физически и да няма травми“, започна коментара си Костов.

„Обезпокоени сме малко за Фабио Лима, защото той получи разтежение, но ще знаем резултата в понеделник. Именно заради това мачът беше насрочен да се играят две по 35 минути, за да няма усложнения. Всичко е според нашите очаквания. Знаем, че очакванията на публиката са по-завишени, но това бе тренировка за нас и тест за Бари . Билал ми се видя много добре. Изглеждаше много добре на терена на фона на останалите. Ще видим как ще изглежда при възстановяването“, продължи  той.

„По-добре изявите на играчите да останат без коментар, тъй като вече обявих причината“, завърши Костов.