Звездата на Крумовград и голмайстор за момента в елита на България с 11 попадения, две от които от дузпи - Алекс Колев, разкри дали е подписал договор с Левски.

През зимата "сините" искаха да купят 31-годишния нападател, но двата клуба не се разбраха. Националът има споразумение до края на сезона и вече има право да парафира със столичани като свободен агент. 

"Прекалено рано е да се каже накъде Алекс Колев ще ходи. Нека да съм здрав и в последствие ще видим. Не съм подписал договор с Левски. Поне аз не знам такова нещо. Не знам откъде да се появи тази информация. Може и да ми се иска, но засега не е вярно", каза Колев след победата на Крумовград с 3:2 над Хебър.

Относно самия мач, той заяви: "Силно първо полувреме за нас и можеше да водим с повече. След това 2:0 е най-лошият резултат. Другият отбор се мотивира, а ние свихме уши и можеше да не вземем победата. Дадохме инициативата и трябва да анализираме грешките. Показахме характер все пак и се поздравихме с победата. Девети мач без загуба. Ние си гледаме нашата паничка и каквото стане". 

Снимка: Lap.bg