Една от звездите на Левски Хосе Кордоба пропусна предпоследната тренировка на "сините" преди Вечното дерби с ЦСКА, предава „Дспорт“. Най-вероятно става дума за превенция, но въпреки това буди притеснения.

Още няколко играчи на тима напуснаха по-рано заниманието, но не толкова бързо, колкото панамския национал. Това са Джавад Ел Джемили и бразилските нападатели Евертон и Рикардиньо.

"Сините" губят за мача с "червените" наказания Марин Петков, който получи пети жълт картон от началото на сезона по време на мача с Лудогорец. С минимални шансове да играят са Асен Митков и Фабио Лима, които са с контузии. Аут за дълго време е Илиян Стефанов.

Левски и ЦСКА се изправят един срещу друг в неделя то 14:45 часа и дербито може да се проследи на живо в Gol.bg. Двата гранда влизат в него от разклатени позиции - "сините" бяха разбити с 1:5 от Лудогорец в Разград, "червените" паднаха с 1:2 от Локомотив Пловдив и почти изгубиха шансове за титлата.

Лош резултат в мача със сигурност ще коства поста на Нестор Ел Маестро, за Левски може да разклати позициите на Николай Костов.

Снимка: Lap.bg