Двама от контузените футболисти на Левски ще пропуснат дербито с ЦСКА в неделя. Треньорският щаб се надяваше, че Асен Митков и Фабио Лима ще могат да излязат на терена срещу червените, но трябва да стане чудо, за да се случи това.

Прогнозите са, че халфът ще е готов за визитата на Черно море на 13 април, а бразилецът ще се завърне за последния мач от редовния сезон – домакинството на Берое, което е на 20-и, пише „Тема Спорт“. Вчера двамата отново въртяха обиколки на „Герена“.

19-годишният халф се контузи в началото на двубоя с Етър (3:0) и бе принудително заменен от Хасими Фадига. Травмата му го извади и от плановете на селекционера на младежкия национален отбор Александър Димитров. Той има проблем с коляното и в началото се придвижваше с шина. На неговото място срещу Славия и Лудогорец действаше Патрик Мислович. Словакът ще стори това и в неделя в дербито с ЦСКА.

Бразилецът от своя страна страда от разтежение на бедрен мускул, което получи по време на контролата със Спортист Своге в паузата на първенството.