Хърватският вратар Динко Хоркаш е поставил шокиращи финансови изисквания към Левски, за да подпише договор. Както е известно, от „Герена“ искаха да привлекат стража на Локомотив Пловдив за титуляр, вместо Пламен Андреев.

Хоркаш обаче поискал 30 000 евро месечна заплата, плюс 150 000 евро на ръка при подписване на договора. В този момент разговорите били прекратени, твърди „Мач Телеграф“.

За интереса към Хоркаш потвърди и треньорът Николай Костов. Според неговите думи разговори с вратаря е имало, но изведнъж те затихнали. „Преговаряли ме с Хоркаш, но не разбрах какво се случи“, каза Костов на една от последните си изяви пред медиите.

Както е известно, през този сезон Левски имаше сериозен проблем с вратарския пост. След няколко колебливи изяви на Андреев, Костов реши да го смени с Иван Андонов точно за мача с ЦСКА. „Сините“ загубиха с 0:2, а 20-годишният Андонов показа, че не е готов за големите очаквания от страна на сините фенове. Впоследствие Костов върна Пламен Андреев, но заедно с това не пропускаше всеки удобен момент да го критикува. Според треньора, Андреев недостатъчно поема отговорност в решителни моменти.

Снимка: Lap.bg