Екипът на „сините“ за предстоящия сезон вече беше представен и тимът игра мача с „Лудогорец“ с него. Той е посветен на 110-годишнината на клуба и в него има много символи и препратки от значение за всеки истински левскар.

Новата тениска ни отвежда назад в годините към екип, носен от футболистите на „Левски“ преди цели три десетилетия. С подобен екип играе един от най-успешните тимове на „Левски“ за всички времена – този от 90-те години на миналия век. Равносметката тогава е три поредни шампионски титли, една Купа на България, отстраняване на шотландския колос Глазгоу Рейнджърс в мачове от Шампионската лига и победа срещу вечния съперник ЦСКА със 7:1.

За да бъде в тон с ретро тематиката, генералният спонсор на „Левски“ – Palms, е възприел идеята и вместо добре познатото лого с палма, върху лицето на фланелката е изписано името на компанията.

Шрифтът също е различен и причината е повече от любопитна - през 90-те години „сините“ носят на гърдите си логото на тогавашния си партньор „Балканбанк“. Изписването на логото на бившия спонсор бе възстановено и шрифтът бе възприет от сегашния генерален спонсор на отбора, за да има пълна препратка към тогавашното „златно“ време за тима.

Историята показва, че не за първи път „Левски“ и дългогодишният му генерален партньор Palms, успяват да развълнуват феновете и да осъществяват нещо интересно с екипите на отбора.

През пролетта на историческия сезон 2021/2022 логото на Palms отстъпи мястото си върху фланелките, за да „грейне“ на негово място мотото на кампанията „Левски е вечен“. Това донесе късмет на „сините“ и помогна на тима да спечели Купата на България, първи трофей за отбора след 13 години.

През следващия сезон ПФК „Левски“ почете патрона на клуба Васил Иванов Кунчев по повод 150 години от гибелта му. В знак на признателност, на 19 февруари 2023 г., тимът излезе с изцяло черни екипи срещу Пирин в Благоевград. Тогава на гърдите на играчите, вместо спонсорско лого, бяха поставени думите на Дякона: „Трябва да се жертва всичко, па и себе си дори.“

Във всички останали мачове до края на сезона централното място на гърдите беше отстъпено в знак на уважение към легендата Георги Аспарухов по повод 80 години от рождението му. Така подписът му зае достойно място върху синия екип, на който бяха изписани думите, с които съпругата му Величка го оприличава: „Почтеност, Отдаденост, Красота“.