В Левски са получени оферти за Цунами и Асен Митков. Двамата могат да бъдат продадени през лятото в чужбина, пише Блиц. Сините вече си осигуриха услугите на ляв бек в лицето на Майкон, като евентуална продажба на сънародника му няма да е болезнена.

За халфа обаче ще трябва да се търси заместник. На „Герена“ са очаквани поне 7 нови играчи, като набелязаните ще бъдат одобрявани и от новия треньор Станислав Генчев.

Рикардиньо е искан усилено от Виктория Пилзен и руския Урал. Там постъпленията ще са поне 1 милион евро. Изходящи трансфери могат да последват и за Пламен Андреев и Джавад ел Джемили.

В същото време Рейнджърс ще финализира трансфера на Хосе Кордоба от Левски най-късно до края на седмицата, съобщава Ibrox Noise.

Според информацията на изданието 22-годишният панамски национал в момента преминава медицински изследвания, след което сделката ще бъде обявена официално. Изданието твърди, че Левски ще получи 2 милиона паунда от гранда от Глазгоу, като сумата може да нарасне до 3,2 милиона с различните бонуси.