Халфът Виктор Тейстер-Витиньо е поредният играч, който е доведен на „Герена“ от Джери Перейра. Бившият бразилски защитник, който направи име у нас и като играч, в последните трансферни прозорци работи доста често с Левски. Перейра подписа договор с полузащитника през април тази година. И само няколко месеца по-късно Витиньо е на часове от преминаване на стадиона „Георги Аспарухов“.

За трансфера в Левски на полузащитника помага и мениджъра Робсон Роча. Той също е добре познат на „Герена“. Причината е, че се грижеше за интересите на продадения през зимата в японския Гамба Осака флнагови нападател Велтон. Вчера Роча, заедно с Витиньо пуснаха снимки от летището в Сао Пауло в социалните мрежи и написаха „На път към България“. Полетът им бе през Истанбул.

Джери Перейра започна близко сътрудничество с Левски с пристигането на Станимир Стоилов, припомня "Тема Спорт“. Именно той имаше пръст в трансферите на сънародниците си Велтон и Цунами, а след това и на Роналдо, Рикардиньо и Дарлан. В началото на тази година той помогна за идването на „Георги Аспарухов“ на Фабио Лима и Евертон, а през май и на Майкон.