Головата машина на Левски от есента Гара Дембеле може и да започна пролетния дял на шампионата по най-ужасния начин, но в Италия още проявяват интерес към него.

Според „Гадзета дело Спорт” Киево и Катания все още се облизват за "черната перла" от "Герена".

Авторитетното издание споменава за Дембеле в обзора си за най-резултатните нападатели в Европа.

„Французинът с чепат характер през януари беше желан от двата клуба, които все още се интересуват от този нападател със 17 гола в 15 мача за Левски”, се казва в ежедневника.


Според вестник „Гадзета дело Спорт” Гара е един от най-желаните нападатели от италианските клубове по време на летния трансферен прозорец в Серия А.

От своя страна Левски иска цели 3 милиона евро за стрелеца, който от началото на годината не прилича на себе си.

Тодор Батков вече заяви, че иска да вземе повечето пари накуп като първи транш.

Сред най-очакваните трансфери в Серия А според изданието са още Муса Соу от Лил с 19 гола, чиято цена се определя на 12-15 милиона евро.

Закъсалият гигант Ювентус ще надцаква Борусия Дортмунд и Виляреал за услугите на французина Кевин Гамейро от Лориен, той има 16 гола в Първа лига на Франция.

Голаджията Матаавс от холандския Грьонинген има 15 гола и вече е желан от Наполи, а Фиорентина готви 5 милиона евро за Фосен (17 гола) от белгийския Гент.

Страдащият през този сезон Рома вече започна разговори с ПСВ Айндховен за унгареца Джуджак, който изнася страхотни мачове с екипа на "филипсите" през сезона.