Израелският Апоел Тел Авив проявява много сериозен интерес към талантливия нападател на Левски Жак Коен, научи Gol.bg от свои сигурни източници на "Герена".

Един от най-титулуваните клубове в Израел вече е отправил запитване за младия футболист на "Сините", който вкара много попадения в юношеските формации на клуба.

Коен често е викан да тренира с мъжете и е определян за един от най-големите таланти не само в школата на Левски, но и в цяла България.

Преди няколко месеца той бе на проби както в Ливърпул, така и в Тотнъм, а до момента е ясно, че и двата английски клуба следят изкъсо развитието му.

Тотнъм дори е изпратил оферта за нападателя и не е изключено той да замине за Англия през лятото, за да подсили "Шпорите".

Не е малка обаче и вероятността Коен да премине в Апоел Тел Авив. Младият нападател е роден в Израел (при това в Тел Авив) и притежава паспорт от страната.

В тима на Апоел той със сигурност ще може да се наложи по-лесно за в бъдеще, ако се стигне до негов трансфер там.

Освен това обстановката в "Обетованата земя" няма да е съвсем непозната на Коен, тъй като той не само е роден там, но и има роднини в страната.

Очаква се със сигурност талантливият нападател да напусне Левски през лятото.