Нападателят на Шатору Жан-Жак Мандриши се предложи на Левски, съобщава "7 дни спорт". Корсиканецът е забит на пейката в своя тим, тъй като не знае що е гол почти половин година.

За последно Мадриши вкара за своя Шатору на 10 декември 2011 г. в мач за Купата на Франция. Срещу аматьорския Шамалиер Мандриши наниза хеттрик за разгромното 6:0, но оттогава стреля в халите.

Нападателят е познат на Герена, тъй като бе сред вариантите за заместник на Гара Дембеле миналото лято. Тогава обаче сините не успяха да се споразумеят с него, тъй като корсиканецът имаше друго виждане за финансовото си възнаграждение.

Сега обаче 27-годишният Мандриши е готов да премине на Герена и срещу по-скромно заплащане. Нападателят има договор за още една година с втородивизионния Шатору, но по всичко личи, че те ще го разкарат през лятото.

Освен него още един таран, който бе желан от Левски през зимата, сега се нави за трансфер в България. Милан Мърдакович иска на Герена заради участието на сините в Лига Европа.

Клубният му АЕК Ларнака не успя да се класира за турнирите, а сърбинът иска на всяка цена да играе в надпреварата.

Според кипърските медии от АЕК са склонни да се разделят с опитния сръбски голаджия за около 300 хиляди евро. 30-годишният нападател записа общо 32 мача през изминалия сезон във всички турнири и се разписа в 12 от тях.