Победа с 2:0 записа отборът Левски над Локомотив (Сф) на стадиона в квартал Надежда.

Сините поведеха с гол от дузпа. В 29 минута Иван Пасков събори Георги Иванов в наказателното поле на железничарите. Съдията Стефан Спасов вдигна жълт картон на Пасков и веднага посочи бялата точка.

Първо французинът Седрик Бардон се запъти за бие наказателния удар. След което сините решиха зад бялата точка да застане Валери Домовчийски. Талантън, който е желан от Шалке 04, с левия крак хладнокръвно заби топката в мрежата на Локомотив. 

Седем минути по-късно отново младият нападател на сините покачи на 2:0. С вина за гола бе вратарят на Локомотив Урош Голубович. След негова грешка топката се озова в Домовчийски и той отново с левия крак вкара втория си гол в мача.

С началото на второто полувреме домакините от Локомотив (Сф) бяха по-активни на терена. В 59 минута Дафчев стреля от фаул в стената. Караджинов шутира, но право в ръцете на синия страж Георги Петков. Пет минути по-късно Димитър Телкийски намери Георги Иванов. Нападателят обаче не успя да уцели вратата, останала почти празна.  

В 73 минута Марчо Дафчев изпусна най-чистото положение за домакините. След пас на Антунович, дългучът не успя да уцели вратата от непосредствена близост.

В края на мача запалянковците на Левски запяха "Левски, шампион, шампион!". След последния съдийски сигнал агитката изпрати с аплодисменти играчите, който не пропуснаха да ги поздравят пред сектора.

"Доволен съм от победата, която все повече ни доближава до заветната цел. Отлично първо  полувреме, със самочувствие. Но второто беше изключително слабо, 30 процента от играчите куцаха на терена. Температурата беше доста висока. 15.30 часа според мен не беше време за мач", заяви наставникът на сините Станамир Стоилов след мача.