Бившият президент на ЦСКА от ерата на Васил Божков - Стефан Орманджиев разкри, че „червените“ са отписали титлата.

Затова и Стойчо Младенов е побързал да хвърли оставка и да се махне от "Армията", преди да стане окончателно за смях.

„Този ход на Стойчо поне за мен не е изненада. Очаквах той да остане в ЦСКА до края на сезона, но и оставката му не е случайна, бъдете сигурни".

"Младенов, убеден съм, има готови варианти за продължаване на треньорската си кариера. Той така за нищо няма да напусне".

"Със сигурност влияние е оказал и ултиматумът на Инджов. Стойчо никак не обича такива разпоредби и реагира светкавично“, заяви Орманджиев.

„Но има и друго – Младенов със сигурност е знаел, че ЦСКА няма да спечели срещу Берое. И затова е решил да напусне преди нещата съвсем да се влошат. Защото четвърта поредна загуба със сигурност ще означава отпадане от борбата за титлата".

"Реално обаче няма и съществена интрига за това кой ще е шампион. При тази конфигурация – само Лудогорец има мощен собственик, няма как Разград да бъде спрян“, добави бившият съдия.

„Сега е моментът в ЦСКА да бъде назначен треньор новобранец или поне такъв без много опит в мъжкия футбол. До края на сезона ще може да се пообиграе, да се запознае със състава, да положи основата и през лятото да опита да надгради".

"Хубаво ще е в клуба да дойде фигура като Любо Пенев, но дали той ще е съгласен? Дълбоко ме съмнява“,коментира още Орманджиев пред „Тема Спорт“.