Юлиан Инджов и Ивайло Манджуков могат да се откажат от взимането на властта в ЦСКА заради огромните задължения, които е показал днешният одит.

Още по темата

 


Това разкри специално за Gol.bg легендата на „червените“ Георги Илиев-Майкъла, който по-рано през деня се е видял с бизнесмените.

Както е известно, настоящият главен акционер на „червените“ Александър Томов има задължения към Инджов и Манджуков.

Бившият вицепремиер трябва да ги покрие до края на месеца, но няма финансовата възможност, заради което ще даде контролния пакет акции на бъдещите собственици.

Инджов обаче разкри, че ще се съгласи на подобна стъпка, едва след като негови хора направят финансова проверка на клуба, която да уточни точния размер на задълженията на клуба.

„Одитът показа, че няма нито един подписан договор по мое време, който да ощетява ЦСКА. Но от сегашното ръководство има огромни задължения“.

„Взети са 23-ма футболисти, загубите са 3,6 млн. лв. за тези 2 г. Всички са дошли със съдействието на г-н Младенов. Всичко е подписано от него“, каза Майкъла.

Попитан на въпрос това да не откаже Манджуков и Инджов от ЦСКА, той отговори: „Нещата са сериозни. Нищо чудно, но това после. Нека видим какво ще стане“, отговори Илиев.

Веселин Коларов, Gol.bg.